Головна » 2014 » Червень » 12 » Пленер у Карпатах в рамках міжнародного конкурсу пленерного малюнка "ЗОЛОТИЙ МОЛЬБЕРТ 2014"
12:34
Пленер у Карпатах в рамках міжнародного конкурсу пленерного малюнка "ЗОЛОТИЙ МОЛЬБЕРТ 2014"

фото

Учасники міжнародного конкурсу пленерного малюнка "Золотий мольберт 2014" з 3 по 8 червня прийняли участь у карпатському пленері таборі "Ватра", село Гребенів Львівської Міської Ради. 

Учасники побували в різних закутках Карпат, Кам`янецький водоспад, Мертве озеро, проходили вздовж квітучих полів, мішаних карпатських лісів та побачили багато інших краєвидів. Багато з них спробували відтворити побачене на папері завдяки фарбам. Малювання з натури є найкращим навчанням.

До творчого процесу долучилися викладачі, які показували не лише приклад як можна малювати, але й передавали натхнення і вміння так чи інакше побачити та створити цікаву композицію. Майстер-клас акварельного живопису проводила Марія Янко (керівник гуртка, методист ДШНМ), діти під керівництвом виконали пейзажі, натюрморти з квітами. Також проводилися майстер-класи з кераміки, створювали пейзажі на річкових камінцях.

Переглядів: 398 | Додав: Vikols6622 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]