Головна » 2017 » Листопад » 10 » «З любовю до Бога, родини, України»
16:05
«З любовю до Бога, родини, України»

Вже не перший рік Дитяча школа народних мистецтв співпрацює з іншими освітніми закладами. Цього разу, в рамках проекту співпраці з Центром дитячої та юнацької творчості Залізничного району м. Львова, у ДШНМ відбулася персональна виставка дитячих робіт вихованців студії образотворчого мистецтва ЦДЮТ, під керівництвом Кочергіна Валерія Павловича.

«З любовю до Бога, родини, України» -- виставка п’ятьох талановитих дітей, які брали участь і ставали призерами різних конкурсів: районних, обласних, всеукраїнських і міжнародних.

Наймолодший Олег – неодноразово був фіналістом Міжнародного конкурсу «Золотий мольберт». Нагороджений золотими медалями і був переможцем фіналу, на якому отримав найвищу винагороду золотий мольберт.

Роман – не один рік був фіналістом Міжнародного конкурсу «Золотий мольберт», був нагороджений найвищою нагородою - золотим мольбертом, нагороджений золотими медалями.
Петро – бере участь у різних конкурсах. Багато разів ставав фіналістом Міжнародного фестивалю "Золотий мольберт". Нагороджений золотими медалями, а також цього року був нагороджений найвищою нагородою – поїздкою в США в Діснейленд.

Богдана – брала участь і була нагороджена дипломами, цінними подарунками у різних конкурсах. І була лауреатом Міжнародного конкурсу «Золотий мольберт».

Лілія – брала участь у конкурсі Міжнародного фестивалю і була нагороджена поїздками на пленери в Карпати.

Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Переглядів: 381 | Додав: Vikols6622 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]