Головна » 2018 » Лютий » 13 » "Наші випускники": Сенчик Юстина.
11:23
"Наші випускники": Сенчик Юстина.

Випускниця Художньої школи народних мистецтв 2006 року. Клас-майстерня художнього текстилю. Керівник - Лілея Квасниця.

Завершила навчання в Львівському коледжі ім. Ів. Труша та Академії Мистецтв за спеціальністю художній текстиль.

"В художній школі я не просто вчилася, я там провела частинку життя. Прийшла я дуже маленькою. Моя мама Соломія Сенчик працює в художній школі на відділі вишивки та моделювання одягу. Я ходила з мамою на роботу і там малювала - так, як і старші дівчата - моделей у різних сукенках. Мені це дуже подобалося. У старшому віці я відвідувала художню школу після уроків загальноосвітньої школи. Тому за час навчання у школі я вивчила практично усі відділи. Ліпила на відділі кераміки, силяла бісер на відділі гердану, малювала ікону на відділі сакрального мистецтва. Та найбільше мені сподобалося, як діти з ниток створювали картини. Це був відділ художнього текстилю, де викладає пані Лілея Квасниця.

Цей вибір і став вирішальним у моєму житті. Навчання на відділі текстилю було особливим, тут панувала незвична творча атмосфера. Пані Ліля для нас була не лише вчителькою, але й подругою. Разом ми брали участь у цікавих виставках та проектах, створювали спільні виставки вчитель-учень, відвідували майстер-класи, подорожували на пленери. Найбільше запам'яталася подорож в арт-школу до Польщі. Спогади про цей чудовий час - на усе життя.

В художній школі мені давало натхнення усвідомлення того, що у кожному класі кипить-вирує життя, тобто творчість інших поряд із тобою. Зараз мені також дає наснагу творчість, створення сучасних гобеленів та використання їх в сучасному інтер'єрі. Завжди є потреба творити!

У навчанні в художній школі в мене не було труднощів, навчання було, як забава і відпочинок від загальноосвітньої школи.

Колектив був дуже дружнім, з деякими учнями після закінчення художної школи ми зустрілись на навчанні вже у коледжі Труша, так що ця творча атмосфера завжди нас об'єднує.

До того ж, школу я ніколи не залишала, адже часто приходжу сюди зараз, до мами та викладачів. Також ми часто зустрічаємось на різних художніх заходах та виставках, а моєю співпрацею з викладачами є участь у виставках, як всеукраїнських, так і за кордоном.

Зараз я все ще продовжую творчо працювати. Планую свою персональну виставку.

Я бажаю учням школи творчих успіхів, самореалізації у житті і ніколи не розлучатися з мистецтвом!"

Переглядів: 360 | Додав: Vikols6622 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]